Allmänt

Sötaste rosenkopparna hittar du på Maxi!

frukostset1

Hej alla!

 

Då var den här månadens storhandling klar. Och jag har nästan fått en hjärtinfarkt på köpet. Det var nämligen första gången som jag handlade med scanner – och då handlar jag förstås en j****a massa! Men efter lite fippel i kassan där jag inte begrep att jag skulle sätta scannern i nån station för att den skulle kunna läsas av, (jag vet, intelligent va?!) så fick jag alltid klart och tack och lov slapp jag bli kontrollerad idag. Hur himla roligt hade det varit att packa upp sex pappkassar med varor för att sedan stå och packa ner dem igen? Jag vet, det kommer att hända, men idag är jag glad att jag slapp. Jag var tillräckligt stressad ändå över alla nyheter. Som till exempel att jag var tvungen att väga och prismärka alla grönsaker och liknande själv. Det jobbet har liksom gjorts i kassan tidigare.

Men när jag skulle ut sen…! Åhh, vilken underbar betalning! 😀 Inget panikpackande där alla andra kunder antingen blänger eller tittar medlidsamt på mig, inga krossade eller mosade varor där kassörskan bara fortsätter att mata på bröd och ägg och blommor och ja..typ sånt som går sönder, inga mer muskelövningar med att lyfta i 50-kiloskassar i vagnen. Får jag bara in det här med scannern ordentligt så kommer jag att älska att storhandla! 😛

 

Btw, presenten här uppe köpte jag till mamma idag för att muntra upp henne lite i hennes ensamhet. Hon ligger där hemma och är tokförkyld så jag handlade även till henne idag. Och nu har jag precis varit nere med hennes varor och gått en motvillig tur med en motvillig Elliot – som jag förövrigt döpte till Ellen idag – för att han är så fjollig. *s*

I allafall, då tog jag samtidigt med mig presenten och hon blev tokglad för den. Så roligt! 😀 Jag skulle inte haft något emot ett sånt där set själv, jag tyckte dom var jättesöta. Hittade dem på Maxi förstås och varje del kostar runt 29:-/styck. Det finns även assietter, kaffekoppar med fat och servetter i samma stil. Väldigt romantiskt och otroligt somrigt! 🙂

 

Nu ska jag hjälpa min kära sambo att skriva ut lite foton och sen är det viladags för vår del.

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Det där med scannrar finns inte i min stad, annars hade jag nog testat på det 🙂 Låter roligt!

  Jättesött set din mamma fick, hon måste blivit väldigt glad!
  Kram

 2. säger:

  Jösses vad sött 😀 vill med ha 🙂 vad tyckte du om tröjan föresten? puss

 3. Cherlindrea säger:

  Hej söta! Åh, hon älskade setet! Skulle också gärna haft likadant. *skratt* Jag har bara inte hunnit blogga om den än. M
  Men den är fiiiiin på! 😀 Tacktacktacktacktacktack gosigaste! 😀 Det kommer upp en bild snart. Puss!

Kommentarer är stängda.