Allmänt

En riktigt blåsig dag!

nalle-morgon1

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag – och en dag utan migrän! 😀

Det var en tuff fredag igår, mestadels tillbringad i sängen, så jag orkade inte blogga något mer. Men nu hoppas jag verkligen att det håller sig borta.  Idag ska jag iväg och handla lite och framför allt hjälpa mamma som ligger sjuk i värsta vårförkylningen. Man hör knappt att det är hon när hon pratar och hon är riktigt dålig. Så jag ska bland annat släpa med mig Pellisen på en promenad senare. Jag säger släpa för det är just vad man får göra när man hämtar honom hemifrån och tar med honom när mamma är kvar. Om Loxy är mammig så är det en droppe i havet jämfört med Elliot och hans separationsångest. 😉 Nåja, vi har gjort det förr och ska nog klara av det idag också. Det är ju tur att han bara är en 4-kg’s pudel och inte en 45-kg’s rottis eller nåt. 😛

 

aska1

 

Liksom alla andra så följer jag ju dramatiken ifrån Island just nu och askmolnet över europa som är följden av vulkanutbrottet. Jag lider verkligen med alla som sitter fast på olika ställen och inte kommer hem men dom gör ju verkligen helt rätt som stänger ner flygplatserna. Även det militära flyget på Håkans jobb står still just nu, trots att dom egentligen hade kunnat flyga, för dom ligger mycket lägre än civilflyget. Men jag såg det här reportaget idag på aftonbladet.se och fick riktiga rysningar! Vilken otroligt duktig och snabbtänkande pilot! Är det någon yrkesgrupp jag verkligen beundrar så är det piloter.

Hur som helst så får vi väl hoppas att blåsten nu gör att det klarnar men så länge vulkanen spyr ut mer så blir det ju inget stopp på det.

 

Själv ska jag ta bilen idag men ska man tro vad man ser på Blocket.se så skulle man ju kunna tjäna grova pengar på att leka svarttaxi i stället. *skratt*

 

Ha nu en bra dag därute alla, och på återseende lite senare!

Nu ska jag iväg och handla! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...