Allmänt

Migrän idag igen…

middagsloxy1

 

Hej på er därute i tokregnet!

 

Idag blev det ett sent första inlägg här. Jag somnade med migrän igår kväll, och vaknade med en ännu värre migrän i morse, så det var bara att gå och lägga sig igen. Vid halv ett-tiden hade det gett med sig såpass att jag kunde kliva upp ur sängen. En himla givande förmiddag…

Resten blev dock bättre! 😀 Jag har suttit i telefon med kompisen Lori, för idag lyckades vi faktiskt få tag i varandra. *skratt* Jag tror vi har ringt och messat om varandra i typ en månad nu, om inte mer. 😛 Så två timmar gick snabbt kan man säga. 😉

 

Men nu ska jag klä på Loxy hans regntäcke och försöka få honom att begripa att man faktiskt måste göra sin behov ute, även om det ösregnar. Förövrigt blir det nog inte många knyck idag. Jag skulle gärna vilja sätta mig med naglarna lite, men innan jag har fått min fläkt med utsug så vågar jag inte riskera det, särskilt inte när jag redan har migrän. Vätskorna är starka och jag brukar få huvudvärk ganska snabbt. Men har jag tur så har Håkan fixat min fläkt idag och kan installera den i eftermiddag.

 

Hoppas ni har en bra dag därute trots regnovädret.

Jag återkommer lite senare. Nu ska jag ut i eländet. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...