Inredningsprylar

Diskmedel från Green Gate!

disk-greengate1

 

Visserligen är jag en trogen Yes-användare sedan många år, men jag är grymt sugen på att prova någon av alla de här nya diskmedlen som poppat upp överallt. Dels för doftens skull, som jag hört ska vara riktigt ljuvlig, och dels för att flaskorna är så himla söta att dom är som ett smycke på diskbänken. Ingenting som man stoppar undan i skåpet så att säga. 🙂

 

De här två diskmedlen kommer ifrån Greengate och du kan köpa dem hos bland annat Balders Hage.

Det ena har en doft av citron, men det andra – Grandma´s kitchen – har ingen doft utskriven, så det skulle bli en spännande överraskning. 😉

89:- får du ge för en sån här flaska på 500 mg inkl. pump.

 

cult-disk1

 

Förutom de här olika engångsflaskorna som finns nu, så har jag hur länge som helst varit sugen på att skaffa ett set för diskmedel, diskborste, svamp och lite annat från Cult Design. De här helt i vitt tycker jag är otroligt fräscht och passar till allt, om jag nu skulle vilja byta stil och färg i köket.

Cult’s egen sida kan du gå in i ”lekhörnan” och bygga ihop din egen kombination exakt så som du vill ha det. I den här kombinationen har jag valt Kub trefat vit 20x8x2, Kub Disk vit 6x6x25, Kub minivas vit 6x6x9 och Kub skål vit 6x6x6.

 

Men till att börja med ska jag nog testa en av Green Gates fina diskmedel. Jag återkommer med en recension. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Hejsan!
  Tack så mycket! Det är ju så himla svårt att fånga de små busarna på bild! Inte stilla en sekund 🙂 Supermysig hemsida du har!
  Kram
  Therese & Hundarna

 2. pia säger:

  Har du set det fluffiga rosa marshmallow duftande diskmeddel hos http://www.fluffbabes. dufter såååååå godt

 3. Cherlindrea säger:

  Pia: Ja, nu har jag varit inne och kikat på det. 😀 Det ser helt underbart ut! Och så fanns det ju i rengöringsmedel också. Kan tänka mig att det doftar ljuvligt! 😀

Kommentarer är stängda.