Inredningsprylar

Dagens Vill ha – Pal från Tivoli Audio!

audio1

Det var ett bra tag sen som jag lade in Dagens ”Vill ha” här nu, men det här är verkligen en riktig vill-ha-grej! Jag har gått och trånat efter de här små radioapparaterna hur länge som helst, och naturligtvis fanns de med i min senaste Sköna Hem och satte återigen igång mina drömmar. Sabla reklam! 😛

*

Den här lilla radion, Pal från Tivoli Audio, skulle vara himla fin på vår köksbänk. Den passar perfekt på sådana ställen som kök, badrum eller att ta med sig ut, eftersom den är gummiklädd, tålig och med säkra reglage. Både med sladd och batterier, och de sistnämnda laddas upp automatiskt och håller upp till 20 timmar.

 

audio2

Den lilla sötnöten funkar dessutom perfekt ihop med iPod, och jag har just den här rosa iPod mini, så självklart måste jag ju ha en som matchar ihop med den. 😛 Efter vad jag har hört ska ljudet vara förbluffande bra för en sån här liten sak, och att den är så smidig att flytta runt är ett superplus tycker jag. Det är ofta som jag gärna hade haft en radio eller cd-spelare i t.ex. badrummet men jag vill inte ta risker med fukt och vatten där inne.

 

Men som med det mesta – smakar det så kostar det förstås – så 2490:- får man betala om man vill njuta av den här lilla sötsaken.
Den finns förstås på Tivoli Audio’s egen webshop där man även kan hitta en lista över återförsäljare runt om i landet.

Men för oss som bor i Borås finns den dessutom i underbara inrednings- och interiörbutiken Ränder & Trender på Lilla Brogatan 28.

Gissa vad jag ska ta en liten tur till i morgon…?! 😉

 

audio3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    En sån ipod är just en sån jag vill ha med! Den är toksöt och hur praktisk som helst.
    Dock är det priset lite för saftigt för att jag VERKLIGEN ska vilja ha den, hehe 😉
    Den andra grejen, redion eller vad den egentligen var gillade jag massa med 🙂 Men guud så snyggt det bleev med tavlorna!
    Hur läckert som helst. hade passat bra i vårat sovrum 😉

    Puss puss

  2. Cherlindrea säger:

    Nicole: Ja, de är ju inte helt gratis, men nu har jag ju i och för sig iPod mini, och den är lite billigare än den senare iPod nano i allafall. Jag köpte min för flera år sen så den borde ju ha sjunkit ytterligare i pris nu tycker jag. Men den lilla radion är ju bara helt underbar! Den är dock dyr! Hua! Haha!
    Appropå tavlorna, jag har en bård som jag tror du vill ha. 😉 Vi får kika på det sen. 😀
    Massa kramizar!

  3. säger:

    Åh vad spännande 😉 Föresten kan du påminna mamma att hon tar med formen och matburkarna i morgon när hon ska hit, för dom är fortfarande hos dig va??
    pussar

  4. Cherlindrea säger:

    Nicole: Ja, jag tror du kommer tycka om den. Det är en Designers Guild-bård men jag har ingen användning för den hur söt den än är, för det är en rosa barnbård. 😉
    Jag ska säga till mamma. Dom är här uppe ja. 🙂
    Pussisar!

Kommentarer är stängda.