Allmänt

Sommartid…

loxymorgon37

God morgon alla!

Ja, då var det sommartid då – äntligen! För mig har det alltid känts som ett jättestort symboliskt steg mot varmare tider även om klockan ringer en timme tidigare. 😉 Men man brukar vänja sig ganska snabbt, och idag var det ändå ingen klocka som jagade upp mig. Jag låg bara och väntade på att klockan skulle bli sex så att det skulle kännas lite vettigare att stiga upp. Sömnlös igen alltså, i varje fall den senare delen av natten eller hur man nu ska räkna. Jag somnade inte när jag trodde igår kväll utan först vid..ja, vad kan det ha varit..? 00.30-tiden kanske. Sen vaknade jag vid två igen och ja.. sen har jag varit vaken. Kul natt – inte!

***

 

Idag tänkte jag i allafall våga mig på att måla lite igen tänkte jag. Vi kikade lite på den nya färgen igår och den är faktiskt vattenbaserad, så den innehåller inga lösningsmedel och därmed bör den inte lukta så starkt. Men jag ska prova lite försiktigt först så får jag se. Det kanske inte funkar ändå, men jag kan inte tänka mig att det skulle vara några problem, jag har ju målat med vattenbaserade färger tidigare utan att bli så dålig. Det vore i allafall kul att bli klar med alla grejerna någon gång. 🙂 Lite smått frustrerande att behöva slipa ner dem igen först bara, men inte mycket att göra åt. Håkan började hjälpa mig med det här igår, så är vi två går det nog ganska fort.

***

 

Men först av allt ska jag hälla upp en kopp kaffe till, ta på mig en varm jacka och sätta mig med koppen ute på balkongen en stund. 😀 Jag vågar inte ens nämna vad jag tycker om morgonens väder, för då blir det väl snöstorm igen. Hehe! Men man får verkligen lust att fixa till balkongen och göra i ordning trädgårdsmöblerna i dag. 😀

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...