Blommor & växter Inredningsprylar Pyssel & handarbete

Ramvansinne och oblommande växter…

ramar1

 

Jisses, jag blir aldrig klar!

 

Så här ser vårt arbetsrum ut just nu, och då bjuder jag er ändå på den mest välstädade sidan av rummet…haha!
Det känns som jag har klippt, skurit, fixat passepartouter och putsat ramglas i evigheter. Men nu vill jag bli klar med det här, dels för att jag vill ha upp dem på väggen nån gång detta året, och dels för att jag vill börja slipa och måla om min stol och det sätter jag inte igång med förän alla ramar och foton är borta ur rummet. (kan inte heller för den delen, det finns ingen plats. *s*)

 

Men nu har jag tagit mig några minuters paus med en kopp te på balkongen. Balkongen förresten.. Jag lyfte upp mina blomlådor idag för första gången på säkert ett par veckor för att blommorna skulle få lite sol. Dom har stått på golvet för att inte bli dränkta av allt regn. Och när vi väl får lite sol och jag äntligen kan få upp dem – då blåser dom sönder i stället! *suck*

 

egen-blomma1

 

Men jag kan i allafall stolt visa upp min första frösådda blomma idag! 😀 En enda liten blomma av alla mina frön, allt jobb och alla gråa hår på grund av vädret… Imponerande va?! Haha!

 

fron1

 

Resten av plantorna växer så det knakar – med blad! Men inga blommor, och hela växthuset ser ut som en djungel! Vad 17 gör jag för fel? *skratt* Nästa år är det jag som köper plantor i stället. Om jag kan hålla mig förstås. 😉 Jag älskar att se hur det gror och växer, så jag kanske ändå köper några påsar – men med inställningen att jag ska odla gröna växter. *s*

 

Nu ska jag koppla av ett par minuter, och sen ska jag ta tag i ramvansinnet igen.

Hoppas ni har en riktigt skön dag därute! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Vad härligt med allt grönt!

 2. säger:

  Hej! =)
  Jag har nu en tävling där du kan vinna ett presentkort värt 300kr hos Smycken4u-smycken online.

  http://millahoman.blogg.se/2009/july/tavling-presentkort-300kr.html

  Var gärna med 🙂

Kommentarer är stängda.