Allmänt Pyssel & handarbete

Eftermiddagspyssel…

elliot-o-loxy1

 

God eftermiddag alla!

Nu har vi fått vilat en liten stund, lilleman och jag, och det är dags att fortsätta med dagens projekt. Men först ska vi ner till mamsen och äta middag. Det vankas mammas hemlagade pannbiff därnere idag och vem kan motstå det liksom? 😀

Appropå mamma. Hon norpade åt sig min kamera idag när hon var här och fikade, och sen glömde vi totalt bort att lägga över fotona som hon hade tagit i datorn. Så nu i eftermiddag när jag knäppte några bilder här hemma och laddade över dem så hittade jag även en massa fina bilder på Elliot och Loxy som hon tog i förmiddags, bland annat de här två här uppe. Sötnosarna! 🙂

*

tygklipp1

 

Jag har inte fått ordning på min tjuriga symaskin ännu, men jag har i allafall fått tillklippt alla delar till mitt nya förkläde idag. Tyget är ett rosa småblommigt Tilda-inspirerat tyg från Panduro Hobby – hur sött som helst! 😀 Dessutom har jag klippt till ett brett spetsband som jag ska kanta med, bland annat på fickan. Jag hoppas att jag kan fixa till maskinen ikväll så jag får sytt det då, så får ni se hur det blev i morgon. 🙂

*

Men nu måste jag skynda mig så jag hinner ner till middagen klockan sex. Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Va sött det va =)
  Jag glömmer alltid att sätta på mig mitt när
  jag lagar mat :S attans ida hahah
  Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag.
  Kram

 2. Cherlindrea säger:

  Ida: Jag hoppas det blir lika sött när det är färdigt. *skratt* Jag är så himla rastlös när jag syr jämt, och slarvar alltid över såna där saker som sicksackning och liknande, med följden att varenda söm repar upp sig efter typ en veckas användning. Haha! Men den här gången har jag faktiskt varit lite noggrannare och till och med nålat ihop sömmarna. 😉
  Hoppas du haft en jättefin dag du också! Kramizar!

Kommentarer är stängda.