Allmänt

Nybadad pudel… ;-)

pellisbad1

 

Då var jag hemma igen efter en tokgod middag nere hos mamsen tillsammans med henne, brorsan och Evelyn. Lilla dockan hade nog satt mer sprätt på tillvaron om hon inte fått höra att faster hade huvudvärk och då vet hon att man måste ta det lite lugnt. 😉 Så efter att ha provsmakat hennes egna pytteköttbullar, tittat på senaste leveransen från Pysselklubben och klappat rosa pudeln Mia (tror jag det var den hette för tillfället..*s*) så kilade jag hemåt igen för att fixa i ordning lite inför kvällen. Sen kom mamsen upp igen och lånade vårt badkar för att bada Elliot. Det är en smula enklare här uppe än i en dusch där både hon och resten av inredningen oftast blir mer badade än Pellisen själv. *s*

*

Men nu ska vi ta en kopp kvällste och klockan 21.00 är det dags för ”Leila på landet” på Tv4+. 😀
Undra om jag kanske hinner sy lite innan dess… =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Sötnos!!

  2. Cherlindrea säger:

    🙂

Kommentarer är stängda.