Allmänt

Min nya söta Hello Kitty-väska! :-)

hellokittybag1

 

Ett litet snabbfoto på min nya väska som jag köpte på Faith igår. 😀 Jag vet – jag är knäpp! *Skratt* Men expediten tyckte att Hello Kitty finns det ingen åldersgräns på, så jag får väl lita på det. Haha!

Den är i allafall superpraktiskt om jag ska ha mycket med mig – dator, systemkamera, videokamera osv. – och det får plats mycket mer än i min lilla vårväska jag köpte i veckan. En praktisk väska med andra ord. Och söt… 😉

 

Nu ska jag slänga mig in i duschen innan mamsen dyker upp och hjälper mig med håret. Hua! Jag vet inte riktigt hur det ska gå. När hon svarar ”Hjälp!” på min fråga om hjälp, så blir man ju helt klart lite darrig..hehe!

 

Ha en fortsatt fin lördag! Kikar in lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...