Allmänt

Första advent idag…

loxybus1

 

God söndagsmorgon på er alla! Och..ja, vad i hela friden säger man..? Glad första advent? Trevlig första advent? Haha! Jaja, det är första advent idag i allafall för den som mot all förmodan kanske har missat det. 😛

Nu kan man plocka fram ljusstakar och andra prylar, och jag älskar verkligen allt mysljus som blir utav dom där elljustakarna. Varenda gång man ska plocka ner dem efter jul så tycker jag lägenheten ser så himla tråkig ut. Dyster. Även om jag kanske har tröttnat på julen i sig, så skulle jag gärna ha kvar ljusstakarna. =))

Och varenda år vid första advent så får Håkan börja med sina bromsstrategier för att jag inte ska plocka upp julen för tidigt. *Skratt* Nu vill ju jag ha upp julgranen, klä den och sen sitta och njuta av alla glittrande ljus och glänsande julgranskulor på kvällarna och tidiga mornar. För det mesta brukar jag passa på och släpa upp julpyntet från källaren när Håkan är iväg några timmar nånstans, fixa ihop allting i racerfart och sen kan han inte göra så mycket när han kommer hem och det väl finns på plats…haha!

Men jag ska försöka hålla mig lite i år så jag inte tröttnar för tidigt. 😉

 

outfit2

 

Anledningen till att bloggen stannade upp igår är att vi var iväg hemma hos några kompisar på en liten glöggkväll. Hur himla mysigt som helst, med gott tilltugg, trevligt umgänge och lite dartkastning – som JAG VANN! Haha! Jag som är en fullkomlig sopa på att kasta pil. *skratt* Någon större tur än i går får man nog leta efter. Håkan sa efteråt att han verkligen såg hur mina pilar vinglade iväg åt alla håll och kanter, och träffade lite varstans. Men det där ”varstans” råkade alltid bli tillräckligt med poäng för att jag skulle gå vidare. Och efter en rafflande final mellan mig och kompisen Jari så tog jag hem det. 😀 Ren tur som sagt, för Jari var ju tusen gånger bättre än mig på Dart. *fniss*

Hur som helst, det här var i allafall ”kvällens outfit”. 😀 Min fina tröja som jag fick i födelsedagspresent av min syster Nicole, och till det dessa ursnygga skinnleggings, som jag också fått av Nicole. (hon fyller typ hela min garderob med sånt hon inte vill ha, inte kan ha eller har tröttnat på. Och hon tröttnar typ på sina kläder efter 3 gångers användning eller nåt. *s* Praktiskt – för mig… 😉

 

Nehepp, nu ska jag sätta igång här. Håkan har åkt iväg till Linköping idag och blir nog borta några timmar. Så jag har en solodag idag tillsammans med grabbarna här hemma. =)) Det blir nog en del pyssel med min nya nageldesign skulle jag tro. Men först ska jag diska och fixa med lite annat.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

blogg_231928

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hallå vännen!

  Tack så mycket!
  Får passa på och önska en trevlig första advent.

  Angående pudelborste är det inte något som klingar till. Men jag antar att folk pratar om den hedliga vanliga borsten. Den är inget wow direkt. Kanske i långa pälsar. Jag använder en borste iblad när jag borstar manen på utställningspälsen. Annars är kardan #1.

  Jag vill tipsa om en jättebra pälsvårdssida som säljer pudelprodukter.
  http://pudelparadiset.dinstudio.se/

  Kanske hittar du nåt skoj där =)

  kram

 2. säger:

  Jättesnygg outfit du 😉

Kommentarer är stängda.