Allmänt

Regnig men mild lördagsmorgon!

godmorgonloxy2

God morgon på er alla!

 

Då har man vaknat till ännu en regnig dag – med mindre snö. 😀

Enda nackdelen är att jag inte vet vad jag ska ha på fötterna när jag går ut med Loxy just nu. Vanliga vinterskor blir dyngblöta i allt smältvatten, och gummistövlarna slår jag ihjäl mig på med all is och snösörja. Snacka om problem…hehe!

Loxy gillar inte heller det här. Det verkar som han totalt har glömt vinterns köldkramper, vatten är mycket värre. *s* Men jag förstår honom till viss del – på en del ställen är det så mycket vatten att det går upp till knäna på  min lille vovve – om jag inte hade lyft honom över… 😉

 

Idag blir Håkan lite senare hem än vanligt efter jobbet. Han ska via sin dotter som fyller år – Massa Grattis till dig Maria! 😀

Själv ska jag försöka få lite ordning på mitt hår och fundera på vad jag ska ha på mig till kvällens fest. Det blir väl det vanliga antar jag – jeans och nån tröja. En garagefest är liksom inget man springer på i kortkort och pumps..om jag nu någonsin gör det. 😛 Himla kul ska det bli i allafall! Jag är överlycklig att jag känner mig frisk idag, inga tecken på nåt migränelände. 😀

 

Men nu ska jag sätta i gång här och få lite gjort. Ha en jättefin lördag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...