Allmänt

Våren försvann…

springday11

 

God kväll på er alla!

 

Hjälp, vad jag har varit trött idag! Jag har varit extremt trött i flera dagar nu, på grund av den här jobbiga pollenallergin. Jag har både nässpray, inhalator och ögondroppar men de hjälper ju inte ett dugg mot tröttheten. Jaja, det är bara att gilla läget. Det går ju över vad det lider.

Det har i allafall inte varit någon speciellt fin vårdag idag. Ingen solig heller. Det här ovanstående kortet är ifrån i söndags, en härlig stund ute på Veronicas altan efter Tupperwarepartyt. 😀 Lilleman pendlade mellan att springa runt i trädgården och ligga och sola på trägolvet och njöt av dagen han också. =))

 

springday21

 

Veronica planterade frön medans jag satt och underhöll henne. *s* Och efter odlingen satt vi i solen och drack coca cola och åt negerbollar. Verkligen en perfekt söndag! 😛

 

Men som sagt, idag har det inte varit någon rolig dag. Graderna sjönk extremt på dagen och regnet gick över i snö. Här i Borås lade det sig inte, men i Göteborg blev det ordentligt vitt idag. *suck* Men det är väl vad man får räkna med när det är den här tiden. Vi åkte iväg och handlade nu ikväll och höll på att frysa ihjäl på vägen till bilen. Bara fyra grader och ordentligt bitande i vinden. Nej, usch! Nu vill jag ha värme!

 

Resten av kvällen blir det till att mysa i soffan med min älskling i allafall. I morgon åker han och jobbar på Såtenäs igen.

Ha en jättefin kväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja, nu är det kallt.. brr!

Kommentarer är stängda.