Allmänt

Min Hello Kitty-klocka!

kittyklocka1

 

Hej hej alla!

 

Kikar bara in en snabbis med det utlovade fotot på gårdagens postleverans.

Världens sötaste armbandsur! 😀

Jag är verkligen såå sjukt nöjd med den här klockan! Den är till och med ännu finare i verkligheten än på bild! Det enda lilla problemet är att den är tre länkar för stor för mig, och varken Håkan eller jag har lyckats lista ut hur man tar bort länkar. Så jag får åka ner med den till nån klockaffär så får dom fixa det åt mig. 🙂

 

Nu ska jag fortsätta med dagens pyssel här. Det blir nya naglar idag bland annat. =))

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Tack! Vilken fin klocka! Och fin ask till också!
  Jag köpte den blommiga på Tradera och den rosa på http://www.ebay.co.uk. På Tradera finns det flera, här kommer länken: http://www.tradera.com/search/result.aspx?search=iphone+skal&search_category=-1&x=86&y=9

  Såg att det fanns en rosarutig, typ Burberry, sååå fint!

 2. säger:

  Nejmen åååhhh såå söt 😀 Vill med ha! Du är verkligen tokig i Hello kitty nu 😀
  pyss

 3. säger:

  Jättefin!

 4. säger:

  Vad bra att du hittade en till. Idag kom den blommiga hem till mig.

Kommentarer är stängda.