Allmänt

Förkyld eller..?

morgonkaffe22

 

God morgon på er alla!

 

Hoppas ni haft en fin morgon, trots det tröstlösa vädret. Det är så himla mörkt och grått nu att man nästan blir deprimerad. Men bara nästan.. 😉 Hoppas det slipper bli mer än så.

Något jag däremot har blivit är förkyld, och det gillar jag inte. Jag började toknysa här i går kväll och idag är jag supersnörvlig, tung i huvudet och känner mig allmänt kass. Man kan ju inte låta bli att undra om det är SI eller bara en vanlig höstförkylning. Det återstår att se.

Jag kände igår när jag var inne på apoteket att jag nästan drabbats av bacillskräck. Just apoteket är ju ett sånt där ställe man faktiskt går till när man känner sig dålig för att införskaffa allehanda medikament, så jag måste erkänna att jag var lite nojjig där igår. Jag stod upptryckt i en hörna, långt bort ifrån alla snorande människor vid förkylningsavdelningen och väntade på mitt turnummer. Det kändes som hela luften var full av ilskna influensabaciller som bara letade efter någon frisk person att kasta sig över. Nu kan jag verkligen förstå hur människor med bacillskräck känner sig. Stackars folk! Det är ju hyperstressande!
Jaja, jag får bara hålla tummarna för att jag klarade mig och att det bara är en vanlig förkylning jag har fått.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags för lite disk och städning. Dammråttorna börjar bli lite väl närgångna här hemma. 😛

 

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    uch, du får krya på dig! En förkylning kan ju verkligen göra så att man känner sig super sjuk.. blä.

    kram och hoppas ni får en bra dag

Kommentarer är stängda.