Allmänt

Hemma igen…

julloxy1Hej och god förmiddag på er allihopa! smiley Då var den här julaftonen över och vi är hemma i Borås igen. Det blev inte så mycket bloggande i helgen, helt enkelt på grund av att det inte fanns någon mobil mottagning ute i stugan där vi firade julafton, och jag kör ju på mobilt bredband när jag är iväg så här. Tiden vi var inne i stan hade vi alldeles för fullt upp med annat för att jag skulle hinna.
Men jag får ta igen det nu. 🙂

Idag kommer det bli en väldigt lugn dag här hemma. Efter lite drygt 10 1/2 timme i bil, två tokintensiva dagar i norrland och ungefär 11 timmar i bil hem igen så är man ganska mör om jag säger så. *s* För att inte tala om Loxy… Han sov till 10.30 idag, gjorde sina behov på en kort morgontur, åt sin frukost och somnade igen. 😉 Men det kan ju ha med en av hans julklappar att göra också förstås… smiley

Nu ska jag ladda upp alla foton från kameran till datorn och pyssla lite med dem, så återkommer jag lite senare. Ha en mysig lördag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...