Allmänt

Sol och fredagsmys!

naturfoto1

 

Hej på er!

 

Vilket otroligt  härligt väder vi fick helt plötsligt! 😀 Visst blåser det fortfarande, men solen strålar och himlen är klarblå. Jag känner direkt hur mycket piggare jag blir när det är lite ljusare ute.

Det blev inget handlande idag, men jag har varit en sväng i stan i allafall. Men bara för att göra lite måste-ärenden, som apoteket och lite andra saker. Nu är vi dock hemma igen och jag ska snart lägga mig och vila en timme. Jag har även gjort klart lite nya naglar, så jag ska ta ett par kort och lägga upp dem här sen. Men nu måste jag verkligen se till att installera min utsugsfläkt, för jag kan inte sitta därinne mer än en liten stund åt gången för att undvika huvudvärk av alla starka lukter.

 

Jaha, vad händer i kväll då? Fest? Bio? Fredagsmys? 😉 Själva satsar vi på det sistnämnda. Hoppas bara att det är nåt att se på tv ikväll, för jag tror vi har plöjt igenom alla dvd’er nu. Annars får vi väl ta en tur iväg och skaffa lite nya. 😛 Måste ändå iväg och införskaffa lite fredagsgott. =))

Men nu ska jag som sagt ta mig en stunds vila först så jag orkar vara vaken i kväll.

Ha en fortsatt fin fredag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    här blir de oxå de sista – fredagsmys. Blir en kväll framför tv:n, god mat och kanske lite gott godis?!

    Va avis jag blir på er som fått lite sol. Här har de varit mörkt å grått hela dagen. blött, lerigt och blåsigt…
    Men imorron är vi lovade sol (ler), hoppas dom har rätt.

    kram och trevlig kväll

Kommentarer är stängda.