Allmänt

En god morgon alla!

loxy271

 

God morgon på er därute!

 

Hoppas ni har sovit gott? Själv har jag haft en lite sämre natt i natt, men jag brann i allafall av nu på  morgonen och fick sova ett par timmar. För att vakna till regn, rusk och tokblåst igen. *suck* Om det nu ändå måste vara vinter så kan det väl vara vinter också, och inte sånt här ingetväder typ.

Jaja, enligt väderleksrapporten så ska ju det här pågå minst en vecka till, så det är väl lika bra att acceptera det och sluta irritera sig. 😉

 

Det är ju fredag i allafall, så det kan man ju glädja sig åt. 😀 Jag skulle egentligen behöva komma iväg och handla idag, men får se om jag gör det eller väntar tills i morgon bitti som vi har bestämt innan. Det är ju barnbidragsutbetalning idag så det lär vara full rusning till affärerna idag. Men jag måste till apoteket i allafall, och det är det värsta stället jag vet just nu i vinterinfluensatider. Jag drabbas av jordens bacillskräck så fort jag kommer innanför dörrarna och sitter som ett frimärke på väggen, så långt bort ifrån förkylningsavdelningen jag bara kan…haha! Usch, visserligen tycker jag att det här med influensan har haussats upp lite väl mycket, men lite har man helt klart blivit påverkad ändå. 😉

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och så får vi se vad som händer under dagen.
Ha en jättefin fredag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  hej! uch då, att du inte får sova. Vet precis hur de är!
  Jag har själv varit i en riktig blä-period av fibron. Kan man kalla de ett skov?! I alla fall har jag varit riktigt dålig och först idag (efter ca 2 veckor) är jag lite bättre och står på benen. Tänk att man kan bli så dålig?! De va väldigt länge sen för mig och som tur är så e de nog över nu!

  Hoppas du blir bättre snart!!!

  Jag har inte hunnit läsa så mycket här på din blogg, känner mig lite dum för de.. men ska kika på bilder å skumma igen vad som hänt. För måste erkänna att jag orkar inte läsa (skäms).

  KRAM

 2. Här skiner solen ÄNTLIGEN.
  Dock blåser det lite mkt =(
  Jag skall jobba hela helgen så det känns lite
  tungt just nu, men helgen går ju fort =)
  Kram

 3. säger:

  sv,okej :), jag troor nig jag ska testa det så kommer absolut att blogga om det sen 🙂

Kommentarer är stängda.