Allmänt

En myskväll med tända ljus…

teatime51

 

God kväll på er alla!

 

Nu sitter jag och dricker mitt kvällste och ska snart krypa i säng. Det blev en härlig tv-kväll, helt i vår stil ikväll. 😀 Först CSI, sen Criminal minds och sist säsongsstarten av Fringe. Perfekt! 😀

 

Men nu är den här kvällen slut. Téet först, och sen ska jag bara gå runt och släcka ner alla tända ljus överallt. Det är en av de saker jag faktiskt uppskattar med den mörka årstiden – mysfaktorn med alla stearinljus, blockljus och värmeljus överallt, och så doftljus som sprider en underbar doft av mild vanilj i hela lägenheten. Lite nybryggt doftande te och så en mysig mysdress som jag fick av min mor idag. 😀 Kan det bli bättre en regnig och mörk kväll?! =))

 

Men nog babblat…*s* Nu ska jag fixa klart allt här och sen är det dags att sova.

Hoppas ni får en god natt alla, och på återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Levande ljus är mysigast:)

  2. säger:

    Hej,

    Vad mysigt det där lät, själv har jag ingen ork eftersom det ser ut som f*n här just nu. Renoveringen i hallen på övervåningen skulle bli klar igår men så hade vi inget tapetklister hemma, så förmodligen blir det klart idag 😀
    Tack så mycket för dina kommentarer, jag har tänkt på detta med galleri men jag skulle vilja kunna lägga in en ensatak bild i inlägget ochj där ifrån ha den klickbar. Påbörjade ett galleri, men jag laddade upp på tok förstora bilder så jag måste göra om dom.
    Ang. bilolyckan så är jag fortfarande stel i nacken på ena sidan så jag fick nog en sträckning. Men nu är allt dokumenterat så det känns jätte bra, nu är det bara bilden kvar som ska undersökas. Vi har sett när det har varit ljust ute att bilen fick sig en redig smäll i dragkroken så förmodligen ser bilen ut som ett dragspel under ifrån. Men men det är bara materiela ting(trots att det är min pärla)
    Jaha, så blev det en roman av det hela 😀
    Hoppas att du får en super bra fredag och helg.

    Många kramar

Kommentarer är stängda.