Allmänt

Söndag med ostadigt väder…

sondagsmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Då var sista dagen den här helgen här, en dag som ser ut att bli lite ostadig i vädret. Det blåser lite ute och molnen kommer och går över en både blå och grå himmel. Jag hade gärna vågat chansa och sätta upp mina blomlådor på räcket ute på balkongen, men jag väntar ett tag med det. Jag gjorde misstaget igår vilket resulterade i totalt vattenfyllda blomlådor och 12 plantor som riskerar att drunkna om inte vattnet rinner undan. Jag fattar inte varför vattnet samlas så i lådorna när vi har borrat upp dräneringshål i botten på dem. Måste nog kolla så dom inte är igentäppta på nåt sätt.

 

lordagsmorgon2

 

Idag var jag riktigt trött när jag vaknade i morse. Natten har inte varit helt bra, även om jag fått sova ganska mycket ändå. Men jag har även vaknat titt som tätt och det gör att nattsömnen blir så himla störd. Det får bli en middagsvila lite längre fram på dagen. Men nu har jag snart en nagelkund och innan dess ska vi sätta på den rentvättade klädseln på soffan som hjärtat har med sig hem ifrån jobbet nu på förmiddagen. Det är inget roligt jobb precis, och brukar ta ett j***a tag!

 

lordagsmorgon3

 

Ja, och sen är det som sagt var dags för nagelbygge igen. 😀 Jag är näst intill fullbokad hela veckan, hur himla roligt som helst! 🙂 Men jag har ett par lediga tider ifall det är någon av er som funderat på att skaffa konstnaglar. Hör av er snabbt i såfall, för tiderna verkar gå åt fort just nu.

 

lordagsmorgon4

 

Men nu ska jag först av allt dricka mitt morgonkaffe och piggna till lite här. Min kära mor är fortfarande kvar och har gått och pysslat här hemma hela morgonen, goaste hon! 😀 Diskat och fixat så jag slipper alla morgonbestyr idag. Riktigt skönt ibland faktiskt. 🙂

Hoppas ni får en härlig söndag alla och så håller vi tummarna för att det blir uppehåll idag.

Jag återkommer lite senare, så må så gott så länge!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Ush vädret är riktigt kass här med! Inget sommarväder inte 🙁 Hoppas allt är bra med dig och Loxy / Kram

  2. Cherlindrea säger:

    Anna: Det är fint idag tack o lov! Låg i migrän hela dagen igår, fy faaan rent ut sagt! Men lilleman mår bra! 😀 Vädret är lika grått här dock. Nu får sommaren verkligen se till att komma. Hoppas det är bra med dig och de dina också? 🙂
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.