Allmänt

Migrän hela dagen igår… :-(

sassiemorgonkisse11

 

God morgon på er alla!

 

Eller god förmiddag snarare… Jag har dock varit vaken sedan nio så riktigt så här lång sovmorgon har jag inte tagit.

Usch, jag fick jordens migrän igår! 🙁 

För första gången sedan jag började med naglar så fick jag ringa och avboka en kund igår, och det kändes hemskt! Men det fanns verkligen inte en chans att jag skulle klara av att sitta och jobba ett par timmar. Jag gick raka spåret till sängen i stället och där låg jag till nio idag. Ja, med någon liten sväng upp igår eftermiddag men annars har jag sovit i nästan ett dygn. Det är verkligen för jäkligt när det slår till så hårt. Funderar på om det var alla blixtrande lampor på ESC kvällen innan. Det är alltid jobbigt för huvudet när det är för mycket sånt.

Jaja, what ever.. nu är det över för den här gången i allafall. Hoppas jag. Om en timme kommer mamma hit för att fräscha upp sina naglar lite och sen får vi se om gårdagens kund kan komma idag i stället.

Vädret är grått och mulet idag också, men jag hörde ryktas att det ska bli fint till helgen. Hoppas verkligen det! Nu vill jag ha sommar! Och jag vill kunna sätta upp mina blomlådor igen.

Nehepp, om man skulle ta tag i sig själv och fixa i ordning nagelhörnan. 🙂
Ha en jättefin dag alla, vad ni nu ska hitta på, och på återseende senare. Förhoppningsvis… 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Stor krya-på-dig-KRAM! O vädret blir säkert bättre till helgen för jag ska jobba då! 🙂 KRAM KRAM

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Nej, men så himla typiskt! 🙁 Idag mår jag bättre i allafall. 😀 Hoppas allt är bra med dig också? Det var längesen vi pratade nu. Får höras nån dag. Du måste få igen din True blood-box också. Ha en jättefin dag så hörs och ses vi! Kramar om i massor! 🙂

Kommentarer är stängda.