Allmänt

Ännu en fin morgon i norrland! :-)

hav1


Hej hej därute alla!


Det blir mycket havsfoton de här dagarna. 😀 Inte så konstigt kanske. 😉

Hoppas ni har haft en fin förmiddag. Själv har jag stått vid spisen och fixat med skinksteken här på morgonen, och förberett för resten av middagen. Men nu börjar det bli klart här, så Håkan och jag ska ta en tur ner på stan och kika runt lite. Det är ett härligt väder i dag också, men det börjar bli en liten aning svalare i luften. I eftermiddag ska det bli regn enligt väderleksrapporten, men man får ju ändå säga att vi har haft otrolig tur med vädret den här gången. Första ordentliga sommaren som jag upplever i Härnösand. Helt underbart!


Hur som helst, nu ska vi snart sticka iväg här, och senare ikväll ska vi hem till Håkas syster på en fika. Ha en jättefin dag alla, vart ni nu är, och hoppas ni har fint väder.

Jag kikar in lite senare, på återseende då!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...