Allmänt

Första mulna morgonen och marknad idag!

marknad2


God morgon ute i stugorna alla!


Idag vaknade vi till den första mulna dagen här i Härnösand sedan vi kom upp. Och det ska bli regn i dag säger dom. Men det sa dom om gårdagen också och det såg vi inget av. 😉 Men jag tror faktiskt det kommer lite idag, typiskt just när det är marknad i stan.


För det är vad vi ska göra i dag, gå på marknad. 😀 Det var sju år sedan sist som vi lyckades pricka in marknaden här i stan, så det ska bli kul. Dessutom måste vi inom nån sport- eller skoaffär och köpa nya skor till Håkan, för hans sandaler håller på att falla sönder bit för bit här. 😛


Efter marknaden ska vi förmodligen upp och fika hos världens mest fascinerande dam, Håkans faster Elsie. Hon är helt underbar! 😀 Hon är runt 83 år, har reumatism och massa andra typiska ålderskrämpor men är i farten precis hela tiden. När hon bakar så knådar hon degen med armbågarna för att händerna är för ömma, hon klättrar på stegar och fixar saker, springer på stan och broderar mängder av fina saker. Jag skulle kunna göra en lång lista på vad denna människa håller på med, och då känner man sig ganska gnällig om man klagar på sina små krämpor. Faster Elsie är den mest positiva människa jag nånsin stött på.
Hur som helst, dit ska vi idag – om hon är hemma. *s* Sånt får man ringa och kolla först. 😛


Nu ska jag i allafall göra mig i ordning för stadsturen och Håkan ska ta över datorn en stund.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Smart knep med armbågarna:)

Kommentarer är stängda.