Allmänt Naglar

Naglar & kakor! :-)

nagelpyssel11

Hej hej därute alla!

Då var det sista dagen på den här helgen och i morgon är det dags för vardag och jobb igen. 🙂 Jag har inte gjort något what so ever under de här två ”söndagarna”, utan bara slappat och hämtat tillbaka krafterna efter en väldigt intensiv vecka, både nagelmässigt och midsommarplaneringsmässigt. 🙂 Men det har varit lika roligt som alltid, och jag fick sån himla lust att börja baka lite mer igen, nu när jag stod med tårtor, morotskaka och annat. Det är dags att fylla upp frysen igen, som i gamla dagar, när jag bakade typ två-tre dagar i streck varenda gång det var tomt på fikabröd. Hehe!

Men under veckan som kommer lär jag inte hinna med det, och troligtvis inte nästa vecka heller. Vi åker upp till Norrland om ca 14 dagar och blir borta ett tag, så det lär vara en del att göra i nagelrummet innan dess. 🙂 Jag skulle tro att dom flesta vill försäkra sig om att naglarna håller tills jag är hemma och igång i nagelrummet igen. =)) Vanligtvis kan jag ju hoppa in i nödfall även om jag tagit ”semester”, men det är lite svårare när man befinner sig ca 90 mil uppåt i landet. 😛

***

kakor22

***

Hur som helst – idag har jag fortfarande några timmar ledigt så jag kanske ska ta och baka nåt gott för att liva upp den här regniga dagen lite. 🙂 Småkakor är ju alltid gångbart, särskilt när min systerdotter Saphira är här och jagar kakor i nagelrummet. 😛 Det finns ju massor av varianter man kan göra av samma recept, så det är riktigt kul dessutom. 😀

Men nu ska jag först och främst duka fram lite lunch till gubben och mig. =)) Det blir sill och potatis idag, med gräddfil och gräslök. Det var ju knappt att man åt något av det på midsommarafton, eftersom det fanns så mycket annat på bordet det här året. 😀 Så det ska bli riktigt gott idag.

Hoppas ni har en sista skön ledig dag därute alla, även om man hade önskat att det varit soligare ute.

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...