Allmänt Inredningsprylar

Nya väggljusstaken!

wallight1

 

God kväll på er alla söta!

 

Lilleman och jag har precis kommit hem ifrån mamsen där vi varit och ätit middag idag – Flygande Jakob som lillebror lagade till. Hur gott som helst! 😀 Håkan är på Såtenäs det här dygnet och då är det inte fel att bli bortbjuden på middag. 😉

Nu har Loxy fått sin lite försenade middag och vi har slagit oss ner i soffan, min lille skatt och jag, med några tända värmeljus runt omkring oss. Dels tycker jag att det är väldigt mysig med levande ljus, men ikväll har det nästan mer att göra med värmen. Jag har åkt på nån himla höstförkylning och är genomtät, plus att jag fryser och känner mig allmänt hängig. Så lite extra värme ikväll kändes som en god idé. 🙂

Jag bestämde mig för att tända vår nya väggljusstake ikväll för första gången, för att se hur den ser ut med alla ljusen tända. Jag har ju skrivit om den flera gången här men inte fotat den förän nu. Men så här ser den i allafall ut. 😀 I vit metall med en spegel bakom ”krumelurerna” och små glas i ljuskopparna för värmeljusen. Jag älskade den så fort jag fick syn på den i affären och den är verkligen ursnygg på vår svarta fondvägg. =))

 

Men nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund och kika på 2 1/2 men som börjar om typ tre minuter. 😛

Ha en mysig kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jenny säger:

    Grymt snygg!

  2. säger:

    Å, vad mysigt! Det är det bästa med hösten – att man kan mysa inne med en massa tända ljus. 😀

Kommentarer är stängda.