Allmänt

Kvällsprat igen…

loxy15

 

Hej på er alla på kvällskvisten!

 

Jag kikar in en snabbis med ett litet livstecken. Jag har haft fullt upp precis hela dagen, först med bakning och resten av dagen har jag varit hemma hos min mor och umgåtts med våra vänner från Göteborg. Det har varit en supertrevlig dag och absolut tokroligt att träffa min gamla kompis efter så många år. Det lustiga var att det kändes som det bara var nån vecka sen.  Jag tyckte inte hon hade förändrats det allra minsta. 😀
Vi åt kinamat som dom hade köpt med sig hem till mamma när dom kom, och efter det blev vi sittandes i timmar och prata vid fikabordet.

kakor11

Dagens bakskörd blev ännu en sockerkaka och en dubbel sats med mördegskakor av olika slag, bland annat Finska pinnar (av något lustig form..haha) kanelkakor och ett gäng med färgglada kakor som jag glömde fota idag, med olika strössel i form av blommor och med jordgubbssmak m.m. (receptet kommer i morgon) Det blev en hel del småkakor så jag får nog frysa in en del av dem, men jag ska även fylla upp min kakburk i glas med de olika sorterna. Det ser så hemtrevligt ut med en kakburk på köksbänken tycker jag. 😀

 

***

 

Det blev ganska sent på eftermiddagen innan jag kom hem och jag var tydligen helt slut, för jag lade mig för att vila en stund och kvicknade inte till förän vid niotiden ikväll. Men det har som sagt varit en intensiv dag och vi var ju faktiskt på fest igår, så det är väl inte så konstigt att man är lite småseg. 😉 Även Loxy är toktrött ikväll, efter en hel kväll igår och hela dagen idag tillsammans med tokstollen Elliot.. *skratt*

Så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och slötitta på nån engelsk miniserie som går på 9:an, ”I mördarens spår”, och sen är det nog dags att krypa i säng igen så man orkar med morgondagen.

Hoppas ni har haft en fin helg alla och en mysig söndagskväll. På återseende i morgon, och då kommer de utlovade festfotona som jag inte hann med idag. 🙂

 

 

cutecolorsfeequilt3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. b-m säger:

    Tack för senast.Det var roligt att vi alla kunde träffas.Hoppas vi ses igen nästa lördag!

  2. Cherlindrea säger:

    B-M: Tack själv! 😀 Det var en jättetrevlig dag, och jag hoppas det blir fler tillfällen vi kan träffas och äta och umgås.
    Må så gott!

Kommentarer är stängda.