Allmänt

God morgon och en liten sammanfattning från gårdagen…

saphiramorgon11

 

God morgon på er alla!

 

Här var inte Saphira gammal, lilla sötnöten! 😀 Jag hade ingen kamera med mig igår när jag var nere och träffade henne, så jag var bara tvungen att rota upp ett gammalt kort och låta henne säga god morgon idag. =)) Hon har blivit så himla ”stor”! Inte ”viktmässigt” om man säger så, även om hon växer där också, utan utvecklingsmässigt. Det går ju så fort i den där åldern att det räcker att man inte setts på några veckor så får man en chock när man träffar henne. Evelyn har alltid varit så lillgammal och rolig med sin fascination för fina, söta och vackra saker. Hon har beundrat fina kläder, naglar, hår och allt möjligt annat sedan hon var jätteliten. Och nu har även Saphira börjat med det där. 😀 Dom är verkligen små esteter de där två. *s*

 

Hur som helst, det var mycket här igår, och jag var som sagt nere hos mamma och umgicks en stund i kaoset av syskon, syskonbarn och ett myller av hundar där nere. 😛 Och så lämnade jag av en påse med hundkläder till Nikki som hon skulle prova ut på Boss. Hon hade inget direkt varmt till honom nu i dessa kalla minusgrader, så jag samlade ihop ett gäng tröjor, täcken och en vinterjacka som han fick. Vi satt på mammas vardagsrumsgolv och provade kläder på honom i värsta docklekarstilen. *skratt* Tur att han är så himla tålig. Haha! Men nu har han i allafall lite varmt och gott att ha på sig när han är ute och springer. =)) Ett pyttelitet täcke som Loxy aldrig har kunnat haft och som inte heller Boss kunde ha, fick Evelyn till sin lilla leksakspudel och var nog lyckligast av alla. 😀

 

På eftermiddagen hade vi tänkt ta en liten tupplur, Håkan och jag, för att slippa sitta halvsovande i soffan under lördagskvällen. Men det gick åt skogen, milt sagt. Då hade nämligen grannen fått för sig att han skulle öva på sitt trumset. Så under en större del av eftermiddagen fick vi i stället gå här och lyssna på ett evigt dunkande, bankande, hamrande och naturligtvis samma j***a sak om och om igen! Jag höll på att bli tokig! Alltså, jag minns när jag var tonåring och folk i området ibland klagade på ljudet ifrån replokalerna som vi fick använda och som låg i en gammal fritidsgård. En bra bit ifrån bostadsområdet, men ändå klagades det från boende i närheten. Undra vad dom hade tyckt om att ha eländet i samma hus – två våningar under??! Jag fattar inte hur någon kan vara så korkad att man skaffar sig trummor i ett hyreshus?! Och så jordens mest lyhörda hyreshus dessutom, så det låter som om trumsetet står i vårat sovrum. Jättekul verkligen! I morgon ska jag ringa hyresvärden. Det är andra grannar som har klagat och som har bett oss att göra detsamma så att det är fler som säger ifrån och det kanske händer något därnere. Så nu ska jag dra mitt strå till stacken. Jag har ju pratat med vaktmästaren tidigare, men nu tänker jag ringa direkt till fastighetsägaren.

 

Trummandet igår gjorde ju heller inte saken det minsta bättre med min huvudvärk som jag drogs med igår heller. Jag ville till varje pris se Stardust som jag har velat se hur länge som helst, så efter middagen bäddade jag ner mig i soffan och låg och halvslumrade fram till halv 10 när filmen började. Så jag klarade faktiskt av hela filmen och den var verkligen urcharmig! 😀 Kanske inte så där sjukt galet bra som jag har hört, men helt klart sevärd och rolig.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe här och kika runt lite på nätet. Resten av gänget sover här hemma, så det blir inget annat gjort förän dom är på benen. Det känns lite elakt att börja slamra med disk eller dammsugare innan dom har vaknat. Men det är i allafall vad jag ska göra lite senare.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...