Allmänt

Olle – Årets sötaste tomtenisse! :-D

ollekort2

 

Hej därute alla!

 

Vad har ni för er denna söndagsförmiddag? 🙂 Jag har själv hunnit med att städa lägenheten här, dammsugit, tvättat golv och kokat lag till sillen. Nu ska jag snart fortsätta här. Måste bara vänta tills lagen har kallnat och golven torkat, så jag tänkte passa på att kika in här en sväng. =))

Håkan har varit iväg och införskaffat lite saker jag behövde idag, så jag ska baka lite idag också. Och hänga upp talgbollar till fåglarna ute på vårt lilla fågelhus. 😀

Sen har jag ”levererat” min kompis Guns julkort som jag gjort till henne. Det är alltid lite nervöst när man inte har några önskemål att gå efter, utan bara helt fria händer. Roligt, men som sagt – man är ju aldrig helt säker på om ens idéer går hem. Hur som helst så blev hon jättenöjd med kortet och det var förstås superroligt! 😀 Hur himla söt är inte hennes Olle på en skala liksom?!! 😛 Han ser ut som en tjurig tomtenisse på det här kortet. *skratt* Inte helt road av att behöva ställa upp som fotomodell i full tomteutstyrsel inför årets julkort. 😉

 

Men nu ska jag fortsätta här. Jag tror golven har torkat och förhoppningsvis har lagen kallnat.

Ha en fortsatt jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...