Allmänt

Kvällsmys i soffan med lilleman…

sovgottalla1

 

God kväll på er alla goa läsare! 🙂

 

Nu ska jag snart förflytta mig från soffan till sängen för en – förhoppningsvis – god natt. =)) Jag trodde inte att jag skulle kunna hålla mig vaken ikväll i soffan, så himla trött var jag efter dagens julhelgsförberedelser. Men det har jag gjort (dock nedbäddad i soffan..*s*), och vi har precis kikat klart på ”Coyote Ugly” på 5:an. Jag har förstås sett den förut, tror till och med att jag har den på nån gammal VHS nånstans i källaren. Men jag tycker det är en charmig film, och nu var det ett bra tag sedan jag såg den och då är det lite kul att se den igen.

 

Måndag i morgon då, och slut på helgen. Men nu går vi in i julveckan och det brukar vanligtvis innebära en massa saker att göra, och en massa saker som jag aldrig hinner med. Jag hoppas jag lyckas planera och prioritera rätt i år så jag slipper stressa ihjäl mig. 😉 Vissa saker måste ju bara göras.

Hur är det med er? Är ni färdiga med julklappshandeln, eller är ni likadana som mig, som springer omkring på julaftons morgon och letar efter de sista julklapparna typ? *s* Jag lovar mig själv varenda år att jag måste skärpa till mig och planera det där bättre, men det löftet har jag inte hållt än så länge i allafall. 😛 Det hade ju varit superpraktiskt att köpa julklappar under hela året och bara lägga åt sidan, men det skulle aldrig fungera för mig. Jag är alldeles för ivrig och kan aldrig hålla på några presenter eller julklappar någon längre tid..haha! Det skulle sluta med att jag delar ut paket lite då och då under året och sen blir det tokshopping i sista sekunden vid jul i allafall. *s*

 

Nehepp, nu ska jag sluta babbla. 😀 Hoppas ni har haft en fin dag alla! Jag har ju bakat lite idag och tänkte egentligen lagt upp ett nytt recept här ikväll. Men jag orkar inte sitta med det nu, så det kommer i morgon. Kakor som jag varmt kan rekommendera! =))

 

Sov nu så gott alla när det blir dags, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Åh vilken underbart fin bild på er båda 🙂 Jättehärligt ser det ut 🙂
    Om du tänkt på det där med (tofflor) till Loxy, så kan du gärna få höra av dig, för jag ska köpa det med. Boss börjar halta om han får stå still en liten liten stund :/
    Hoppas ni får sova gott i natt. Kika på tv-nänken jag ska köpa imån 😀

    Puss puss

  2. säger:

    Öh TV-bänken ska det ju stå, haha 😉

Kommentarer är stängda.