Allmänt

Solen tittar fram mellan molnen…

eftermiddagsstund1

 

Hej på er därute!

 

Jisses, säger jag bara! Vad skulle jag gjort utan högtalartelefon. 😛 Att Veronica och jag pratar i sisådär en 2-3 timmar utan problem är ju ingen ovanlighet. Men idag har har jag nog slagit personligt rekord. *skratt* Jag har pratat i den där mackapären precis hela dagen. Jag vet inte riktigt hur länge vi pratade idag på morgonen, Veronica och jag, men det var ett bra tag innan vi bröt för en stund. Och precis när vi lagt på ringer en annan kompis och vi blir sittande i telefonen i 2 1/2 timme. Till slut ringer min stackars sambo på mobilen efter att ha försökt komma fram på hemtelen i drygt två timmar. *s* Så nu har jag i ärlighetens namn dragit ur kontakterna och stängt av ljudet till alla telefoner här, och lagt mig på soffan en stund. Jag måste bara vila en timme eller nåt så jag orkar vara vaken lite längre än till sex,sju-tiden ikväll.

Jag har som sagt var utnyttjat detta braiga med högtalare hela tiden så jag har fått en hel del gjort trots samtalen. =)) Både diskat, städat undan i min manikyrhörna och fixat med nagelddekorationerna. 😀
Men nu är jag toktrött – alldeles lagom till att regnet är över och solen tittar fram. Bra tajming va! Jaja, jag ska inte vila länge hade jag tänkt, bara nån timme eller så.

Hoppas ni har en bra dag därute alla, och på återseende lite senare!

Om inte annat så fram emot kvällskvisten… 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...