Allmänt

En riktigt gråruggig morgon…

morgonloxyblommor1

 

En tidig morgon blev det för min del idag. 🙂 För ungefär 45 minuter sedan åkte Håkan iväg för ännu ett jobbpass och jag hade lite svårt att somna om när han hade åkt. Så det var bara att kila upp och ta sig en kopp kaffe och slå sig ner vid datorn. Det är ju inte okristligt tidigt så det funkar nog. Det kommer ändå bli en stunds vila längre fram på dagen. 😉

 

Idag är det verkligen inte varmt!  6+ när jag kommer upp här vid halvsju-tiden, kanske någon grad mer nu. Men det är dessutom mulet, blåsigt och regnigt så det ser inte speciellt inbjudande ut precis. Usch! Det var just det här jag var rädd för när jag satt på balkongen och bloggade i värmen härom dagen. Jag skrev då att jag hoppades att värmen skulle få hålla i sig ett tag och inte gå åt andra hållet, men det var exakt vad den gjorde efter den dagen. Bilden här uppe är tagen i går på Loxy, en syn som jag knappast kommer få se idag…*suck* Jaja, jag får väl säga som jag gör vartenda år – vi har ju inte ens midsommar än, och vanligtvis har inte den ”riktiga” sommaren kommit förän efter midsommar. Vi får väl hålla tummarna för att det är på det viset, så vi får någon sommar överhuvud taget och inte en sån där kall icke-sommar som förra året…hemska tanke!

 

Nu ska jag lägga upp dagens Att göra-lista här även om jag inte ska göra så där extremt mycket idag. Jag ska i stället ta det väldigt lugnt och se till att inte få migrän eller något likande, för i morgon däremot ska jag göra mer. I morgon måste jag vara frisk, för då ska vi till Gekås i Ullared, Veronica och jag plus hennes mor och båda hennes grabbar. Det ska bli mer än kul! 😀 Jag har inte varit där på flera år, faktiskt inte sedan vi smällde på Gekås parkering. Sen dess har Håkan haft någon slags antipati mot Ullared. Haha! Jag undrar om han inte använder krocken som en ursäkt för att slippa åka och shoppa… 😉 Tror nog det. *s*
I allafall hoppas jag kunna hitta nagelprodukter till bra priser som jag har fått höra ska finnas där, och så är det lite annat jag ska kolla efter. Jag har en liten lista med saker som jag vill kolla upp och se om det är en sådan prisskillnad mot i stan att det är värt att köpa på sig.

 

Men som sagt, idag blir det en lugn dag och något annat inbjuder inte vädret till heller.

Ha en bra tisdag alla ni där ute, och på återseende lite senare!

Må så gott så länge!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...