Allmänt

Blogga upp foton från iPhonen till en WP-blogg…hur?

pellispurikura1

 

Lite Purikura-experiment i iPhonen som jag laddade över till datorn idag. 😀 Jag fattar bara inte hur man gör för att blogga upp foton från iPhonen! Text är hur lätt som helst, men foton…Helt omöjligt! Den enda WordPressappen som jag har hittat är gratisversionen av WordPress, eller rättare sagt den begränsade versionen. Men jag har ju programmet WP liggande på mitt eget webhotell och jag har min egen domän och då verkar det vara hur krångligt som helst. Är det nån annan som har den här varianten? Som bloggar med WP installerat på datorn och upplagt på egen domän? Och som har lyckats lista ut hur man bloggar upp foton ifrån iPhonen? I såfall vore jag otroligt tacksam om jag kunde få lite råd. Maila mig i såfall gärna på blogg@cherlindrea.se.

 

Nu börjar kvällen ta slut här. Vi har suttit och kikat på Cold case och CSI och nu är det bara det sista av nyheterrna kvar innan det är dags att hoppa i säng. Jag såg att vi missade en dokumentär ikväll som jag hade tänkt att se, Candrah och döden, om en tjej som fått beviljat av socialstyrelsen att avsluta sina livsuppehållande apparater. En ytterst känslig men intressant fråga det där, och jag ska se den så fort den sänds på nätet om den inte redan gör det. Ska kolla upp det i morgon.

Men nu ska jag börja bädda upp sängen för natten och Loxy ska ut på sin sista kvällstur innan sängdags. Han har legat nedpackad i sin gosefilt hela kvällen efter att jag var fräck nog att bada honom i eftermiddag. Haha!

 

loxybad31

 

Men han får skylla sig själv. Väljer man att ligga och rulla sig på en död mask och riktigt gnugga in äckelpäcklet i pälsen så finns det bara två alternativ att välja mellan – bada eller inte sova i sängen. *s*

Ha nu en fortsatt fin kväll alla, och en riktigt god natt när det är dags för er del.

På återseende i morgon igen!

Nattikramar på er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Veronica säger:

  Stackars Loxy:) Men hur gick det med hans öron? Kram på dig från Virre

 2. Cherlindrea säger:

  Virre: Hehe..ja, han gillar inte alls att bada men han har för längesen insett att han inte kommer undan så han står bara stilla och tjurar. 😛
  Om du tänkte på öronen pga badet så får jag försöka undvika att duscha honom på huvudet så jag inte riskerar att få vatten i öronen på honom. Ska
  ringa idag och beställa tid hos veterinären. Tänkte att jag skulle slå tre flugor i en smäll och både kolla öronen, klippa klorna och ta bort eventuell tandsten samtidigt. Bra om man kan få gjort så mycket som möjligt på en gång så man slipper söva honom för ofta. Det är ju ingen riktig sövning utan bara lugnande, men tillräckligt ändå. Äh, jag mailar dig i stället. Blir ju en hel roman här…haha!
  Kramizar! 😀

Kommentarer är stängda.