Allmänt

Träning, naglar, tvätt, ommöblering…m.m. :-)

clipart-woman-next-to-washing-machine_73500686

God morgon på er!

Då var man igång igen då, efter ytterligare en sömnlös natt. Eller ja, inte helt sömnlös ska jag väl erkänna – jag sov väl kanske ett par timmar mellan fem och sju ungefär. Men jag får vila lite på dagen senare, det fixar sig. Nu ska jag först av allt ställa mig på löpbandet en halvtimme och kickstarta dagen. 🙂 Sedan är det dags för frukost och sen kommer gulliga Zandra hit för att fixa en nagel. 🙂 Resten av dagen kommer nog gå åt till att tömma möbler som ska ut, packa ihop allt annat i sovrummet och förbereda väggarna för målning. Och – just det ja – montera ihop vår nya jättemaskroslampa till sovrummet. Jisses, vilket terapiarbete! Haha!

Men jag måste hinna köra ett par maskiner tvätt också. Kan inte fatta att jag glömde säga åt Håkan att köpa handdukar till nagelrummet när han var på IKEA. *suck* Tur att man ska dit snart igen. Det är en hel del saker som ska införskaffas, men vi har ju bara en liten pyttebil så vi får ta det i omgångar. 😛

Nehepp, nu är det dags för lite motion. 🙂 Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...