Allmänt

Vilket ruskigt väder!

snow12

 

God morgon på er därute i snöyran!

 

Ja, det var ett förbaskat väder man vaknade till idag. Nu visste vi ju att det skulle komma, men av nån anledning får jag alltid en smärre chock varenda gång jag tvingas inse att det faktiskt är vinter. 😛

Om lite drygt en kvart åker Håkan iväg till Landvetter för att hämta sin mamma som kommer med flyg ifrån Norrland. Jag måste erkänna att jag inte hade varit särskilt förtjust i att flyga idag. Jag satt en gång på ett plan ifrån Mallorca som fick landa i snöstorm på just Landvetter. Då var det nåt strul med snösmältningen på banorna och planet fick en sladd när vi landade. En riktigt obehaglig upplevelse som suttit i under alla år efter det. Men dom säger ju att flygning är det absolut säkraste så största faran ligger nog i bilkörningen till flygplatsen. SMHI varnar för halka på vägarna så det gäller att ta det lugnt.

 

fox1

 

I natt hade jag förresten en riktigt mysig upplevelse när jag var uppe en sväng. 😀

Jag blev stående i sovrumsfönstret och tittade ut på snön när jag helt plötsligt såg ett djur som snodde omkring i snön precis under mig på marken. Jag kisade och tänkte att det där är ingen katt, och då såg jag att det var en räv. 😀 Han hade fullt upp med att undersöka området runt altanerna på baksidan och jag hade gott om tid att beundra honom när han smög omkring. Det är något speciellt när man ser vilda djur sådär tycker jag och vi har ju förmånen att bo precis intill skogen där det är mycket vilt. =))
Ovanstående bild är dock inte min utan kommer ifrån en gratissida på nätet.

 

Nehepp, nu måste jag sätta igång här. Jag har en hel del att pyssla med innan svärmor dyker upp. 😀

Ha en jättefin dag alla, och ta det lugnt ute på vägarna!

På återseende lite senare.

 

djur1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Det snöar här med och har gjort hela dagen. Både trist och mysigt på samma gång. Fint med snö…
    Roligt att du såg en räv, de är ju så vackra!
    Kram

Kommentarer är stängda.