Allmänt

Hemmapyssel idag…

middagsloxy

 

Hej och god förmiddag alla därute!

 

Det blev en sen ”morgon” för mig idag. Jag var totalt slut igen, och trots att jag brann av här i soffan i går kväll och sov hela natten utan avbrott, så vaknade jag inte förän runt 10 i morse. Helt otroligt!

Nu har mamma kilat hem en sväng för att hälsa på sin lägenhet, och själv har jag tvättstugan i dag. Jag ska snart ner en sväng, men först måste jag diska och greja i ordning lite här hemma. Skriva handlingslista inför julstorhandlingen måste jag också börja med, så jag är säker på att jag får med allt. Vad gör ni själva en dag som denna? 🙂

 

Jag funderar även på att göra lite saker i köket idag igen. 😀 Jag har hittat ett recept på vit chokladfudge som jag tycker låter helt sjukt gott, kanske speciellt för mitt hjärtas skull som är tokig i vit choklad. Men då måste jag i såfall köpa Marabous Vintervit och använda i receptet – en godare vit choklad har jag aldrig smakat!

Nehepp, dags för disken och sedan tvätten. =))

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

cutecolorschores4

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...