Allmänt

Loxy i sin julklapp… ;-)

loxys-julklapp1

God morgon på er allihopa! 🙂 Här ligger lilleman och myser i en av sina julklappar han fick. smiley Jag var ju egentligen på jakt efter en likadan pläd som Saphira fick när hon fyllde ett år, och som jag visat här tidigare, men dom var ju självklart tokslut när jag kom till Eko-hallen. Så efter ett hysteriskt springande runt i julhandelsfulla butiker så hittade jag den här helt underbara pläden på KID. smiley Den är så mjuk att man knappt känner den mellan fingrarna och perfekt för lilleman att bädda ner sig i. Och det är precis vad han gör så fort han får möjlighet. *s* Ett av skälen till att jag tyckte att han behövde en egen pläd modell större, var ju för att han alltid snor min på kvällarna, men frågan är ju vem som kommer sno vems numera… Hehe! Den är verkligen helt ljuvlig! 🙂

Idag är det riktigt kallt ute! -8,3 grader när jag kom upp i morse och jag höll på att frysa fingrarna av mig när jag satt ute på balkongen med kaffekoppen. En norrlänning skulle kanske inte hålla med mig, men däremot en skåning, så allt är ju relativt. smiley Jag har inte fått sova i natt, men nu var det ett tag sen jag hade migrän och sömnproblem – (en hel vecka sen eller nåt…*s*) så det var väl väntat efter all stress. Så när jag har tagit hand om megadisken här så får det bli en lugn dag så kanske det inte blir värre i allafall. Positivt tänkande. =))

Ha en jättefin dag alla, så återkommer jag lite senare. Jag har lite foton ifrån min absoluta favoritbutik som jag tyvärr bara har möjlighet att besöka 1-2 gånger per år, men den tänkte jag blogga om idag. =)) Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...