Allmänt Vardagsbetraktelser

Ostbrickekväll med vännerna

ostbricka1

Då var det kväll igen och snart dags för mig att försöka få mig lite sömn.

Vi har haft en riktigt mysig kväll här hemma tillsammans med vännerna Jari och Helén som varit här och ätit lite ostbricka med oss. Som nämnt tidigare, så är det mycket ostbricka just nu. 😛 Men det är ju bara såå himla gott och går ju att variera i det oändliga med olika ostar.

I kväll hade vi valt ut några färskostar i ask – Créme Bonjour Taco, Cantadou 4 peppar och Créme Bonjour Vitlök.

 

 

 

 

 

 

ostbricka2

 

 

 

Dessutom hade vi en stor Brietårta som verkligen var tokgod! 😀 Dekorationen har jag fått efter Helén när hon bjöd på brie en gång när vi var där, som jag tyckte blev både vackert och gott. Jag har ringlat ut lite akaciahonung uppepå brien, strött ut lite valnötter och dekorerat med blå och gröna vindruvor. Superenkelt men det blir verkligen gott med nötterna och honungen till osten.

 

 

ostbricka3

 

Sist, men absolut inte minst ett fat med Blå Castello, Tolko Pepparost och Kvibille gräddädel. :p Till ostarna hade vi Tapini tapaskex, Saltiner, smörgåsrån och Finncrisp tillsammans med blå och gröna vindruvor och päron.

Jag kan ju säga att jag har ätit alldeles för mycket ikväll.. *s* Och dessutom bra mycket mer ost än vad jag med min migrän borde stoppa i mig egentligen. Men hur 17 ska man kunna avstå ifrån ost liksom?? 😉

 

Nu ska jag plocka undan lite här och sen är det dags för sängen. I morgon ska jag leka med min nya lilla leksak. *s* Skämt åsido, men jag ska däremot installera program och se till så att den blir som jag vill ha den. Det ska bli riktigt kul! 😀

Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll alla, och sov så gott i natt!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Mmmm, fy så gott! Måste ha ostbrickekväll någondag också, det är mysfaktor MAX på det! 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Mikka: Ja, visst är det! 😀 Jag älskar sån där ”sitta i flera timmar och pilla i sig mat” och ostbricka är nog bland de ultimata där. *s* Hur gott som helst!
    Hoppas allt är väl med dig.
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.