Allmänt

God lördagsmorgon! :-)

loxymorgon5

God lördagsmorgon på er därute i stugorna! 🙂

 

Idag var det lite kallare på morgonen än vad det varit på ett bra tag, och ändå har vi inte mer än ca 1 minusgrad, men man känner skillnaden direkt. Det har snöat lite i natt, men inte mer än att det har lagt sig som ett tunnt täcke på marken och grenarna. Vi får väl se om det får ligga kvar. Tydligen ska det bli nedåt -10 grader snart så börjar det inte regna innan dess så lär väl snön bli kvar i allafall. Tio minus?! Varför kan det inte vara lite lagom??

 

Idag ska jag i allafall pyssla med min lilla rosa pärla och se om jag kan fixa till den som jag vill. 😀 Loxy har inte ens funderat på att vakna än, men så höll han igång som värsta damp-hunden i går när Jari och Helén var här också. Han blir helt tokig av glädje när dom kommer. 😛 Trots att dom klippte klorna på honom.. *s* Men om han får panik när jag plockar fram klotången, så är han inte ens i närheten av något sånt när dom gör det. Då har han fullt upp med att koncentrera sig på korven som Jari håller mellan fingrarna och bryr sig inte en sekund om vad Helén gör med hans klor. Igår betedde han sig verkligen som om han inte fått mat på en vecka typ… Helt galen, Jari´s fingrar kom till och med i kläm vid ett tillfälle. *skratt* Men klorna blev korta och fina och jag är så otroligt tacksam för att jag får hjälp med det här och att han litar så på dem. Jag förstår honom dock – jag skulle inte heller låta nån klippa naglarna på mig om dom kapat av halva fingertoppen på mig tidigare.. 😉

 

Nu ska jag sätta igång här, men först av allt ska jag dra vinnaren i tävlingen av DGEA Dagcréme och vinnaren kommer att presenteras här på bloggen alldeles strax. 🙂

 

Må så gott alla och ha en jättefin dag! På återseende om en liten stund!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Godmorgon vackra du. Du, när jag läser om vad jag skrev lät jag nästan lite avundsjuk på ett negativ sätt men det hoppas jag verkligen du förstår att jag absolut inte var? Jag är super duper mega glad för din skull då jag vet du har suktat precis som jag efter den!! Jag tycker det är kanon med någon så datorkunnig som får testköra och komma med alla råd sen. Jag ska stalka dig på mobilen hahaha. Hoppas ni får en jätte bra dag idag och här vet jag inte vad vi ska göra, min man har hemlissar tydligen. MÅNGA härliga varma kramar till er!

  2. Cherlindrea säger:

    Lori: Nej men kära söta du! Så uppfattade jag det inte alls! Jag fick ju mig ett gott skratt i stället när jag läste din kommentar, och fick i stället uppfattningen att du är ganska säker på att det är en på gång hos dig. 😉

    Självklart ska du fråga ut mig till max! *s* Men just nu är jag nog inte till nån vidare stor hjälp..haha! Jag har inte lyckats få igång internet på den. Men det har knappast med datorn att göra, snarare att jag inte minns hur man gjorde med de där förbaskade nätverken. 😛

    Hoppas du har en superdag, vad ni nu har för er. 😀 Massa kramar!

Kommentarer är stängda.