Allmänt

God natt och sov gott alla!

god-natt-alla1

 

Ännu ett god kväll alla därute. Eller snarare god natt den här gången. 🙂

Jag sitter och tittar på Sagan om Konungens återkomst, men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska kika klart på den eller inte. Jag har ju den faktiskt på dvd själv, så jag måste ju inte nödvändigtvis tvinga mig själv vaken när jag är toktrött. *s* Men det var ett tag sedan man såg Sagan om ringen-triologin nu, så det är svårt att slita sig. Jaja, klockan är ju faktiskt bara lite drygt tio, så jag slötittar väl en liten stund till innan jag bestämmer mig definitivt. 😛

 

Det blev i allafall lite mer bakande i dag som jag nämnde i förbifarten tidigare. Jag kunde nämligen inte låta bli att göra såna där Twixkakor som jag har gjort tidigare, en mördeg i botten, mjuk seg kola över den och högst upp ett lager med mjölkchoklad. Den där kakan är precis livsfarlig! 😛 Förutom den, så testade jag för första gången att göra chokladbiskvier idag och det…Ehhh..gick ju som det gick…liksom….Hehe! Innan jag kommit någorlunda underfund med hur jag skulle doppa ovansidan av de där biskvierna i smält choklad utan att bränna fingrarna av mig, så var hela köket nedstänkt med choklad. Ett mindre lyckat experiment idag..hehe! 😉

Dock testade jag ytterligare ett recept idag och det blev bättre! 😀 En solgul citronkaka! =)) Recept kommer i morgon. Nu ska jag titta lite till på filmen, men sen blir det nog helt klart sängen för mig. Jag är sjukt trött i både huvud och fötter efter den här dagen, så det vore nog ingen dum idé.

Hoppas att ni har det mysigt därute vad ni nu har för er denna mörka söndagskväll.

Sov så gott när det blir dags, och på återseende i morgon bitti igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    vi har också sagan på dvd, den är så bra

Kommentarer är stängda.