Allmänt

En ny vecka..

jag-o-loxylove31

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt och en bra morgon. Själv vaknade jag med en sprängande huvudvärk i morse av nån anledning. Det var kanske lite för mycket i köksvärmen igår gissar jag. Så jag ska snart lägga mig på soffan och vila en stund och se om jag kan bli av med den. Måste bara förbereda middagen först. Det blir kålpudding här hemma idag. 😀 Supergott, men det är ju lite pyssel med det så jag vill gärna ha gjort det mesta på förmiddagen medans jag fortfarande har energi. =))

 

Om jag har blivit av med huvudvärkseländet och vädret fortfarande är okej så tänkte jag ge mig ut på en liten spårningsrunda med Loxy i eftermiddag. 😀 Ja, spårning är väl att ta i kanske..*s* Jag klämmer fast små godisbitar i barken i träden och gömmer lite här och där och så får han leta reda på dem. Det tycker han är superkul – och så får han jobba lite för godiset också. 😉 Det har varit en lång period nu som jag inte har vågat låta honom gå hur han vill här uppe hos oss eftersom det har varit såna huggormsvarningar. Men det verkar som det är lugnare nu..peppar, peppar! Men man tar det ju ändå väldigt försiktigt och undersöker platserna ordentligt först.

 

Nehepp, nu ska jag fortsätta i köket! Ha en fin dag därute, så kikar jag in lite senare.

Må så gott!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...