Allmänt

Jag avskyr att frysa!!

Hej där ute alla!

Usch, vilken kall och gråtrist dag! Ibland känns det bara som om man har vaknat på fel sida. Man har ingen lust att göra något, man fryser hela tiden och allt känns så där allmänt trist bara! Dessutom läste jag i BT idag att vi just nu har något som kallas ett nationellt isdygn, vilket innebär att samtliga mätstationer i landet visar under nollan. Låter ju trevligt…inte! Jag gillar verkligen inte vinter och kyla! Särskilt inte inomhus och här hemma får man hålla någorlunda värme i lägenheten med hjälp av värmeljus. Så där en 57 stycken per dag eller nåt…

Såna här dagar längtar jag ihjäl mig efter värme och sol och den underbara sommaren! Bara kunna gå ut och sätta sig under parasollet på altanen och njuta av värmen, påta lite i trädgården, ta en promenad i den väldoftande naturen. Hela kroppen mår bättre av att slippa frysa och känna sig ruggig, för att inte tala om psyket.

Jag möttes i allafall av en glad överraskning i köket på morgonen. Min fina amaryllis som jag fick av min bror och hans flickvän Eva i julas, och som jag faktiskt var på väg att slänga när första stängeln vissnat ner, visade sig ge ifrån sig en ny stängel som äntligen har slagit ut. Så nu blommar den igen och ger mig glädje varenda gång jag kommer ner i köket. 🙂 Kan man bli annat än lycklig när man ser dessa vackra blommor!

***

***

Men nu ska jag ta mig en liten förmiddagsvila för att få lite energi för resten av dagen. I eftermiddag ska jag sno ihop vår för tillfället stora favvorätt, laxtallrik. 😀 Kallrökt lax, kokt ägg, avocado, blandad sallad, tomater, gurka, rädisor och rödlök. Och toppat med ett par matskedar smögenröra. Underbar middag! 🙂

***

Ha en fin dag alla och på återseende när jag piggnat till lite! 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...