Allmänt

Spa och morotskaka! :-)

God kväll på er!

Då var det söndagskväll och den här helgen är snart slut. Det har varit en lugn och skön helg för vår del, med besök av mamsen för lite nya naglar i lördags men för övrigt bara hemmapyssel, god mat och mys framför tv'n. Dock var första deltävlingen i melodifestivalen värsta bottennappet enligt min mening så det blev inte det kvällsnöjet jag hade hoppats på.

Njutning blev det däremot i helgen eftersom Håkan i fredags, morotskakans dag till ära, bakade sin grymt goda morotskaka och den har vi frossat i till kaffet hela helgen. 😀 En lyx som vi inte har unnat oss på länge. Förr bakade jag ju flera olika kaksorter varenda helg, men så svällde vi ju upp därefter också. Haha! 😛

Numera blir det bara ibland och det känns lite mer okej.

***

***

I veckan njöt vi även av en spa-dag på härliga Varbergs kurort också. Med varma bad, en timmes otrolig ansiktsbehandling, lunch mm.

***

En kopp kaffe i sköna fåtöljer framför den sprakande öppna spisen när vi anlände på morgonen var en perfekt start på dagen. 🙂

***

Vilorum och andra mysiga ställen på anläggningen. I baden har jag aldrig mobilen med mig, därför blir det aldrig kort därifrån. Jag tror inte folk där är så roade av att bli fotade när dom ligger i polen för att slappna av heller för den delen. 😉 Man får passa på att fota på ställen som är tomma för tillfället.

***

Det var i allafall en fantastiskt härlig dag som alltid och man känner sig som en ny människa när man åker därifrån. 🙂

Nu ska jag sätta mig och pyssla lite med min pärltavla som jag håller på med nu, men ikväll blir det en tidig kväll. Tidigt i morgon bitti ska vi hämta upp brorsan och hans tjej och åka till Ellagården och äta frukostbuffén därute, och en härlig och mysig sak som känns lite så där vardagslyxig. 🙂

***

Hoppas ni haft en härlig helg och får en fin måndag och ny vecka!

På återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...