Allmänt

Erik Grönwall Vinnare av Idol 2009!

idol-erik1

 

Vinnaren av Idol 2009 är klar och jag säger ett stort grattis till duktiga ERIK GRÖNWALL .

 

Det var en riktigt spännande final tycker jag, eftersom båda två var otroligt duktiga! Jag hade ju gärna sett Tove i finalen, det hade blivit en större skillnad mellan finalisterna tror jag. Det blir ju alltid en viss skillnad när en kille och en tjej framför samma låt. Å andra sidan hörde man verkligen skillnaden mellan Erik och Calle ikväll när de sjöng samma låt efter varandra. Och jag tyckte dom var galet duktiga båda två.

Calle är den som jag tycker har utvecklats allra mest under Idoltiden när det gäller scenframträdandet, från blyg rockerkille till en riktig rockstjärna. Erik har varit en vinnare från första början, men även han har utvecklats och blivit stadigare, säkrare och grymt bra!

Ska man se på hur det har gått i flera tidigare Idol-finaler, så gratulerar jag vinnaren till Idol-vinsten – men även ett stort grattis till 2:an som även han är en vinnare ikväll. Båda är lika starka, och båda är lika bra, så i det här fallet tror jag inte att Tvåan kommer slå ut vinnaren efter att glansen från Idol har lagt sig. Jag tror att vi kommer att få se lika mycket av dem båda två i framtiden! 😀

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Han va jättebra 🙂

  2. Kolla min blogg när jag spelar Higher på piano! 😀

Kommentarer är stängda.