Allmänt

Nattprat…

Så var det dags igen.

Igår eftermiddag kom migränen som ett brev på posten. Men det var ju gudbevars nästan en vecka sen sist…

Av någon märklig anledning så drabbas jag alltid av sömnlöshet i samband med migrän, så för min del är det en smula svårt att sova bort det hela, som ju är det första rådet man får när man drabbas av migränanfall.

Så nu är klockan 02.40 och jag har än så länge inte sovit en blund i natt. Jag har dock legat hela tiden, för dels så blir ju knappast migränen bättre av att man sitter framför en dataskärm, och dels så får man ju i allafall lite vila, även om man inte somnar.

Men nu kände jag att jag var tvungen att röra lite på mig. Såå himla kul är det ju inte att ligga vaken ensam mitt i natten med en nöjt snarkande sambo brevid sig. smiley

Ute på balkongen var det skönt i natt, bortsett ifrån att man måste hålla i sig nånstans så man inte blåser ner. Jag funderar lite på om det kan vara fullmåne ute? Natten är så ljus. Måste rota fram en almanacka.

Men nu blir det nog till att krypa i säng igen. Ska bara ta ett par alvedon mot huvudvärken först. Alltid hjälper det lite i allafall, om man nu lyckas få i sig några. Illamående följer ju gärna på migrän också tyvärr.

Så nu har jag fått klaga av mig lite. Känns genast mycket bättre. smiley

Hoppas ni sover gott därute, alla. Och ha en God Morgon när ni vaknar.

 

// Indra – Gnällspik i natt…

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...