Allmänt

Kylig lördagsmorgon…

loxy39

 

God morgon på er!

 

Ännu en tidig morgon trots att det är lördag. Men natten har varit ungefär som igår natt, sömn lite fläckvis med ungefär en timmes mellanrum mellan vakenperioderna. Jaja, jag har ju som sagt fått sova i mellan varven i allafall och det får jag vara glad för. 😀

Nu ska jag snart ut på en liten morgontur med lilleman. Det är riktigt kyligt ute idag kände jag när jag tog morgonkaffet på balkongen. Men för att vara december så är det ju inte speciellt kallt. Märkligt väder vi har nu för tiden. Jag vill minnas att vinter var vinter och sommar var sommar när jag var liten, men det kanske bara är inbillning. Men jag tror inte det. Jag har ju massor med minnen av vad man gjorde som barn. Alla långa dagar på stranden sommartid, värmen som var så stark att asfalten var alldeles mjuk på gården där vi bodde, pulkåkning till långt in på kvällarna vintertid, snögubbar, lyktor och snöbollskrig. Vi grävde ut stora snöhyddor i vallarna som plogbilen skottat upp utefter kanterna, snöhyddor som massor med ungar satt och tryckte i. (tills en sån där koja rasade och mamma förbjöd mig att gå in i dem… 😛 )

Hur som helst – det var mer markanta årstider då. Nu vet man ju inte riktigt vad det är. Något mitt i mellan typ…

 

Idag ska jag fota Loxy för årets julkort, jag fick inte gjort det igår. Och sen får vi se vad dagen för med sig. Lillasyster Nicole skulle eventuellt komma upp till mamma idag, och är hon därnere så tänkte jag kila ner en sväng. Annars blir det nog nagelpyssel idag, det har fått stå tillbaka några dagar till förmån för bakningen. Men nu är frysen så full att jag måste ta en paus varesig jag vill eller inte. *s*

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, så återkommer jag lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Långkalsongväder idag, brr!!

 2. Gud vilken söt tröja! (och hund)

 3. säger:

  Åh vilken go liten kofta :o) den ser ut att värma riktigt ordentligt! Nu blev jag nyfiken på hur julkortet blev… får man sig en titt? :o)

  SV: Som tur är har inte Leo tillgång till ett fönster, han kommer ju inte ens upp i sängen den lilla skiten :o) hehe!

  Är du också en slarva? Då känns det skönt att veta att man inte är ensam. Hehe! Vet knappt vart jag har saker och ting längre, särskilt såhär innan jul. Fy vad jobbigt med sömnproblem. Har du provat med en långpromenad ett par timmar innan läggdags? Det brukar ta kol på mig. Hoppas det blir lite lättare att sova snart.

  Va rädda om er,
  kram från mig och Leo.

Kommentarer är stängda.