Allmänt

JAAAAAA! Bästa julklappen någonsin! :-D

ring1

 

SER NI VAD DET ÄR??!!!! Min FÖRLOVNINGSRING!! 😀

 

Jag tror knappt det är sant! Jag fick en fullkomlig chock när jag rotade efter mina juldukar i linneskåpet nu på förmiddagen. När jag lyfte på en av dukarna så låg den bara där! Rakt fram, och gav mig en smärre hjärtinfarkt! Jag trodde inte mina ögon!

Jag var så säker på att jag kastat ut den i skogen när jag slängde ut mat till fåglarna från balkongen. Jag vet inte hur mycket tid både jag och min familj har tillbringat med att leta efter ringen men utan resultat. Jag har satt upp lappar om hittelön och till och med vaktmästaren här i huset har letat efter den under gräsklippning och annat nedanför vår balkong. Nu hade vi gett upp och bestämt oss för att köpa en ny ring. Och så dyker den bara upp!

 

Det är andra gången jag har sån tur med en av mina ringar. Sist var det ju min pappas guldring som försvann men dök upp igen. Nu tänker jag inte bära mina ringar när jag går ner i vikt som jag gör i mellanåt. Det är just när ringarna blivit för stora för mig som jag har tappat dem. För tillfället sitter ringen perfekt, men jag tänker verkligen vara uppmärksam på det här härdanefter. Det handlar ju egentligen inte om pengar här, även om det naturligtvis kändes lite surt att lägga ut såpass mycket pengar på ytterligare en förlovningsring. Nej, det viktigaste är ju känslan, affektionsvärde, det speciella i just den ringen.

 

Jag är såå himla glad! Efter alla dessa månader… En bättre julklapp kunde jag aldrig fått. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

  1. annelill säger:

    Vad underbart…….underbart! Jag kan tänka mig din min, och glädje när du såg den kram mams.

  2. Dennis säger:

    Fy +&% va bra!:) Så som jag och Evelyn letade i gräset i somras…Måste kännas kanon nu:)
    Kram kram Bror

  3. säger:

    Oj! Man kan ju undra vad den haft för sig i linneskåpet! Vilken tur och framförallt lycka att ha hittat den igen! Riktigt fin ser den ut att va också :o)

  4. säger:

    Hurra! Vad skönt! Och vad snygg den var! 😀

  5. säger:

    Åhh, så roligt för er båda. Måste varit riktigt lyckokänsla att hitta den igen. Hälsa Håkan. Kramar/Tess

  6. säger:

    Stort grattis!!!!

    Trevlig lucia!

  7. säger:

    hihi, grattis kanske var fel val.

    Men vilken lättnad att ni fann ringen =)

Kommentarer är stängda.