Allmänt Inredning & design

Mysfrukost och nya skåpet på plats! :-)

frukost1-2

God kväll på er alla!

Här hemma har det varit en lång och mysig dag tillsammans med min syster Nicole. 🙂 Hon kom redan vid 9-tiden i morse för att äta frukost tillsammans med min och hjärtat. Sedan har det varit massor av prat, prat, prat, lite kik på roliga heminredningssidor på nätet, lite fika med smarriga cupcakes och systerbabbel i kvadrat. 😛 Det är såna där härliga dagar som bara behövs ibland, där man egentligen inte gör något alls utom att umgås och ha trevligt. Men lite kunde jag förstås inte låta bli att pyssla idag ändå. *s* Jag blev nämligen klar med mitt lilla vitrinskåp härom dagen och idag hjälpte älsklingen mig med att borra upp det på köksväggen.

***

vitrin1

***

Jag hittar bara inte fotot jag tog när jag köpte det här skåpet – min före-bild. Det här skåpet var nämligen brunbetsat när det kom hem till mig, men numera är det alltså vitmålat. 🙂 Jag köpte det för 60:- på Borås loppis och tycker jag gjorde ett riktigt klipp. 😀 Det enda jag har kvar är att jag ska göra någon liten text på skåpsdörrarna, men jag vet inte riktigt vad ännu, och en kantspets ska fästas på hyllan inne i skåpet.

Uppe i vardagsrummet har vi även fått upp den färdigmålade vita spegeln men där är inte allt klart ännu. Jag har mitt största måleriprojekt framför mig ännu, min sekretär. Det kommer att bli ett jättejobb, men jag tror det blir kanonfint när det är klart. 🙂

***

gardiner13

***

Nu ska jag fundera lite på vilka av ovanstående gardiner jag ska beställa till köket till vinter. Jag ska ha det vitt och gillar båda lika mycket. Men det vänstra paret är mer juliga tycker jag. Dock vill jag ju gärna ha dem uppe hela vintern, inte bara i jul, så de andra kanske är mer passande. Äsch, jag vet inte! I-landsproblem! 😛 Gardinerna finns på jotex.se där jag även lånat bilderna.

Hoppas ni har haft en fin dag annars, och en mysig kväll! Här är det snart läggdags så att jag är pigg i morgon förmiddag när det är dags för nageljobb. 🙂

Sov så gott alla när det är dags, och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Lilly säger:

  åh vad mysigt det ser ut 🙂 var länge sedan jag hittade till din fina blogg! kul att vara tillbaks. du gav en del råd om naglar senast, det tackar jag för!

  förresten, läste runt lite och ser att du gjort inlägg lösenskyddade? det var synd, gillar dina personligare inlägg 🙁

  kram

 2. Cherlindrea säger:

  Hej Lilly och tack för dina gulliga ord! 🙂 De lösenordsskyddade inläggen, det är bara två stycken, är inga personliga inlägg av den typen. Båda två handlar om vår gamla mc-klubb och är bara av intresse för våra före detta medlemmar. Så det är inget någon annan skulle hänga med i ändå. 🙂 Mina personliga inlägg är fortfarande öppna för alla. 🙂 Ha en jättefin dag! Kram kram!

 3. Lilly säger:

  haha okej, ja det låter bra 😉

  ingen orsak 🙂 kul när man hittar mysiga bloggar bara.
  kram

Kommentarer är stängda.