Allmänt

??☀️Grattis till studenten Simon!???

4B74BC4E-4EB8-45AA-9806-7D5EB2A104A8

 Hej där ute i det härliga sommarvädret alla!
Det var verkligen inte helt fel att få lite sol och värme nu efter en lång och tragisk vår. Det ger oss alla en större möjlighet att kunna träffas och umgås med nära, kära och vänner utomhus. Vissa har man kanske inte kunnat träffa på länge. Och det tror jag kommer att göra att många kommer att må bättre och känna sig mycket mindre isolerade. ?

***

Studenten i år har ju sett väldigt annorlunda ut mot tidigare pga den sociala distanseringen och ett tag såg det ju till och med ut som att det inte skulle bli något utspring alls för studenterna. Nu löste dom ju det på det sätt dom kunde och även om det kanske inte blev som många har drömt om så får vi hoppas att studenterna får en riktigt rolig tid ändå! ?

***

C54BB395-6987-49E1-804C-CF7064EC813D

***

Själva hade vi äran att få vara med att fira bästa grannarnas äldsta grabb Simon idag när han tog studenten. ? Såå himla roligt eftersom vi har följt deras söner under många år nu och det är så himla kul att se vilka fina killar dom vuxit upp till. Jag glömmer aldrig när jag träffade dom första gången. Då hade vi precis flyttat in och dom var på väg tillsammans till skolan på morgonen när jag kom ut på väg till soprummet. Båda två stannade och hälsade artigt god morgon och jag smälte totalt över dessa två väluppfostrade killar. Att dom sedan genom åren utsatt mig för diverse hjärtattacker är en helt annan och skrattretande historia som vi inte behöver gå in på nu..  ?

***

70A930CD-2E56-4C5E-9330-30D2EB99A86F
***

Så idag har alltså den här stiliga men motvilliga fotomodellen tagit studenten! ? Och vi har haft en mycket mysig dag nere hos grannarna, med alldeles för mycket gott. Smörgåstårta, vanlig tårta, rosévin… för säkerhets skull hoppade jag över det där med att äta hemma innan, och tur var väl det. ?

Tack så jättemycket för att vi fick vara med idag! ?

??Och stort grattis igen Simon!!??
***

?

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...