Allmänt

Softar i soffan…

lunch11

Hej på er därute!

Har ni haft en bra dag?

Jag sitter i soffan med min hemkomna gubbe och försöker smälta middagen. Bland det godaste i middagsväg vi vet, skinkstek med gräddsås. Med massa kokta grönsaker, potatis, inlagd gurka och vinbärsgele. 😀
Tidigare på dagen dök mamma upp med nybakade stora frallor som vi tog till kaffet. Det har varit alldeles för mycket gott att äta idag. 😛 Å andra sidan har jag jobbat som en liten galning hela dagen. Jag tog mig nämligen äntligen ett tag i kragen och röjde upp i arbetsrummet. Håkan var fullkomligt mållös när han kom hem och såg rummet. Haha! När han åkte till jobbet för ett dygn sedan så såg det ut som tredje världskriget hade pågått därinne. *s* Så idag har jag verkligen fått en massa gjort.

lunch2

Smågrabbarna med sina ”bra-för-tänderna-tuggisar”. *s*
Jag fick även bokat en tid hos vetten för Loxy idag. På onsdag ska vi dit och klippa klorna på honom igen. Och då ska vi även vaccinera honom. Det är lite försenat i år eftersom han blev sjuk lagom till den vanliga vaccinationstiden i februari, så nu måste det verkligen bli gjort.
Det blir en fullbokad dag på onsdag för jag ska vara på årskontroll hos min läkare på förmiddagen också, men det ska väl funka hoppas jag.

Nu ska jag i allafall slappa framför tv’n resten av kvällen och njuta av en produktiv dag. 🙂
Ha en fin kväll därute alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Verkar vara goda tuggisar:)

Kommentarer är stängda.