Allmänt

Massor att göra idag!

morgonkaffe111

 

Hur står det till därute denna dimmiga måndagsmorgon? 🙂

 

Här uppe hos oss ser man bara den första trädraden i skogen, resten är försvunnet in i dimman. Men det är plusgrader och milt, så jag klagar inte det minsta. Det får vara hur mycket busväder det vill, bara det betyder att snön är på väg att försvinna. 😛

 

Vad händer idag då? Själv ska jag börja dagen med att sätta en skinkstek på kokning till middagen ikväll. Och det tar ju ett tag, men fördelen är att det sköter sig själv på spisen, så under tiden ska jag hänga i nagelhörnan tänkte jag. 😀 Jag är så sjukt sugen på att sätta gelénaglar på mig själv idag. Men jag tog ner mina egna naglar alldeles för kort när jag satte på lösnaglarna i lördags, så jag måste vänta i några dagar i allafall, så jag åtminstone får en liten kant att jobba med. Jag ser ut som värsta nagelbitaren just nu. Där har jag varit förr i många år och gillar inte alls synen nu. Dessutom gör det ju ont med så korta naglar. Fingertopparna tar ju all stryk hela tiden. Nej, jag får avvakta lite till men sen ska det bli långa naglar igen. 😀

 

Men idag blir det inget på mig själv utan träning, träning och åter träning. Och lite pluggning. 😉 Sen ska jag städa lite inne i arbetsrummet också tänkte jag. Och ringa och beställa kloklippning för Loxy. Och beställa utstickare till bröllopstårtan.

Okej, det är kanske lika bra att sätta igång här om jag ska få gjort något av allt det jag planerar idag. Det märks att jag precis blivit av med migrän – då blir jag oftast helt speedad och ska göra miljoner saker med en gång. 😛

 

Ha nu en jättefin dag alla, och må så gott! På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Samma här, fullt ös eller medvetslös brukar jag säga.. och jag har också korta stubbar nu.. vad jobbigt allting är när man har korta naglar, men om några veckor så..

    var rädd om dig!

Kommentarer är stängda.